12 Kasım 2012 Pazartesi

Eski Zağra / Stara Zagora El Kremi Gül Kokulu ve Süper

Bazı ülkeler belirli şeyleri veya ürünleri ile çok meşhurdurlar.Bulgaristan ise yüz yıllardır gül yağı ile anılır olmuş.2004 yılında en yaşanılacak avrupa şehirlerinden biri seçilen Eski Zağra (Stara Zagora) gezdim gördüm çok keyifli bir yer.
Muazzam sakin ,güler yüzlü insanlar ,derli toplu şehir ,yayalara çok nazik davranan sürücüler.Lidl diye bir market var her ülkeden ürün satıyor ,oraya bayıldım.:)Konuyu daha fazla dağıtmadan gül yağı içeren el kremi ve bir sürü farklı kozmetiği satan dükkanları olan bir marka var.
Paraben içermeyen bu el kremi şahane.
  Gül kokusu o kadar taze ve güzel ki ,ayrıca çok hızlı emiliyor cilt tarafından.
Ürünün arka kısmı
İçerik listesi.
Bu el kremi o kadar güzel ki ,çok beğenerek kullanıyorum .Plastik tüp ambalajın üzerin de ayrıca karton ambalaj da vardı.Fiyatı ise 1.99 leva.Yolu düşen alsın kesinlikle pişman olmayacak ,hediye olarak da mükemmel bir seçenek.  

11 Kasım 2012 Pazar

Brownie pişirdim oldu :)

       Brownie pişirmiştim daha önce ama çikolata eriterek hamura karıştırarak yapmamıştım.Bu gibi çok fazla tarif seçeneği olan yiyecekler de yaptığım iki şey var.
 Daha evvel herhangi bir sitenin ,veya blogun yayınladığı tarifi denediysem bire bir tarif tutuysa aynı siteye dönüp pişirmek istediğim şeyi orda araştırmak.Cafefernando bu konu da referans noktamız.
Brownie görüntüsü yumiiii.
 Tarifte kullandığım malzemeler CafeFernando'daki ile aynı .Ben 3 yumurta kullandım ve içine bir avuç kadar ceviz ilave ettim.Yaptığım ikinci şey ise bana hazırlık ve pişirme konusun da görsel olarak yardımcı olacak video bulmak.Pişirmeye başlamadan önce ise şu videoyu izlemelisiniz.Size yöntem ile ilgili ilham verecektir.
Brownie üst görünüş.

Tarifi çok beğendim ,lezzet çok güzel .Deneyin.