5 Haziran 2011 Pazar

Soaphia Naturel Cosmetics Doğal El Yapımı Katı Krem

Bu marka ile tanışmamı sağlayan Markafoni olmuştur.Markafoni bir gün kargo ödemeden ürün sevk edeceğini bildirdiği bir mail'den sonra satıştaki ürünleri incelerken Soaphia markasını gördüm.
Kendilerini ve ürünlerini çok güzel anlatmışlar ürün tanıtımlarında.Bu etkileyici oldu benim için ve evde el kremi bittiği için daha önce hiç kullanmadığım için katı el kremini almaya karar verdim.
Katı Krem ,çok güzel limon kokuyor.
Soaphia Limon & Mersinağacı Doğal El Yapımı Katı Krem
Katı Krem

70gr
Limon & mersin ağacı katı kremi, klasik krem anlayışından sıkılanlar için yepyeni bir ürün. Katı kremimizi elinizin sıcaklığı ile bir süre yumuşatarak uygulayın. Doğal içeriği sayesinde elinizde, yüzünüzde ve tüm vücudunuzda güvenle kullanabilirsiniz.

İçindekiler / INCI Ingredients
Natural Wax / Olive fruit oil [organic] / Cocos Nucifera Ricinus Communis / Cocoa butter Glycerine  Butyrospermum Parkii / Natural Vitamin E/ Aloe Barbadensis [Aloe Vera pulp] /Jojoba / Ref Apricot Kernel  Aromatherapy quality essential oils
Lütfen Dikkat  
* Ürünlerimizde gerçek saf bitki özleri ve yağları kullanılmış olup, hassas ve alerjik ciltli kişilerin dikkatli kullanması önerilir.
* TÜM cilt tipleri için uygundur. Hiçbir hayvansal madde içermez. Tamamen doğal ürünlerden yapıldığı için elde, yüzde ve tüm vücutta güvenle kullanılabilir. Lütfen serin ortamda saklayınız.
  Bu da sitede olan anlatımıdır.Evde ki herkes kokusunu çok sevdi.Aynı fotoğraftaki gibi görünüyor içinde yeşil çekirdekler var :) kremin ambalajının altında da bir yaprak katı kremi rahat elinize alabilmeniz için.
El kremi olarak kullanıyorum ve sürümü kolay ,hafif yağlı ve kullanması çok keyifli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder