28 Ağustos 2010 Cumartesi

Swap Cafe Business&Leisure Varna

Alışveriş merkezi gezmelerini tatilde ara verecek değiliz .:) Mall Varna'ya yürürken kafenin önünden geçtik fakat fazla alışveriş çoşkusuyla dolu olunca inceleyemedim.

Artık kahve içemek için vücudumda bulunan'' kahve ölçer'' sinyal verince hemen garson diye seslenebilmek için bahçe masalarından birine kurulduk.
''güzel kadınlar neredelerse ,zengin erkeklerle karşılaşırlar.''
İlk bu sloganları dikkatimizi çekti ,zengin erkek çirkin kadınla ne zaman beraber oldu zaten:)Kafenin amacı iş dünyası için alternatif olmak(iş toplantıları ,kahve molaları ve hatta günün her saati iş yemeği) için müşterilerine hizmet vermek.18 yıllık finans sektöründeki tecrübe ile bu özel mekan oluşturulmuş.
Kafenin bir bölümündeki masalarda pc konumlandırılmış ,sunum yapmanız gerektiğinde kullanabilmeniz ,internetten faydalanabilmeniz v.b. güzel fikir sevdim..

Bu bölümde farklı dillerde iş dünyası için dergiler ve günlük dünya gazeteleri var.Mor koltuk kardeşimin favorisi.:)
Kafenin mekanı ferah ve hotel lobisinden bile şık döşenmiş.


Swap kafenin bahçesi ,kesinlikle çok özenliler.

Ben bu kafede ilk defa içtiğim İrlanda kahvesini denedim ''İrish Coffee'' nasıl yapıldığını burdan izleyebilirsiniz.
İçinde alkol olan bir kahve için tadı çok ferah.Burada servis yapılan halini görebilirsiniz.
Ayrıca kahvenin yanında kafenin tatlılarından birini deneyin biz dilim pasta istedik ''beyaz pazar''pastanın adı ,tadıda adı gibi güzeldi.

Kafenin menüsünde ünlü amerikalı aktörlerin filimlerde canlandırdıkları becerikli ve zengin iş adamları karakterlerinin fotoğrafları vardı.
Burayı çok sevdik ve sonra yine gittik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder