29 Ağustos 2010 Pazar

Happy Bar & Grill Bulgaria Varna

Ooooo , harika salatalar ve nefis pişmiş etler yanağını dayayıp uyuma hissine kapılıp gidersin.Happy Grill'de yemek yemek ayrıcalıktır ,ödüllü ahçıları ,güzel menü ,tatları tam oturmuş yemekler ve güzel garson kızlar.
Doğum günümde orada yemek yedik ve herşey harikaydı,ağız sulandırmaya başlıyorum.
salata bulgarçe
Salata Bulgarçe zeytin yağında bekletilmiş salatalı ve dereotu ,közlenmiş kırmızı biber,ızgara yapılmış patlıcan,ızgara yapılmış kabak,kırmızı soğan ,domates ve üzerine peynir ufalanmış.Çok lezzetli be kardeşim.:)

elma dilim patates üzerinde kaşar peynir eritilmiş
Elma dilim patates severler bunu daha çok sevecek,farklı bir sunum.
piliç kombao
Piliçler soya sosunda pişirilmiş sebzeler asla yumuşak değil ve yanında tane tane pilav.Pilavın üzerine maydanoz gezdirilmiş,piliçlerin üzerinde ise susam.Aklınızı başınızda tutmanız zor ,valla ha .
piliç pirzola key djun
Kibrit büyüklüğünde doğranmış havuç,biber,soğan,sarımsak,maydonoz ve mantar.Soya sosunda vog tavada pişirilmiş ve tuz ayarı mükemmel yapılmış.
Üzerine marine edilmiş mühteşem pişmiş piliç pirzola dilimlenerek servis ediliyor.Her aldığım çatalda lezzet ağzımda yayıldı .
Brezilya ekmeği Pao de queijo
Peynir ,yumurta ve parmesan peyniri ile yapılan içi yumuşak ve hafif yapışkan lezzet.Ne bu kardeşim ya , kim icat etmiş bunu ? bu kadarda güzel pişirilmez ki .
Happy Gril Bulgaristan genelinde şubeleri olan bir restoran zinciri.Uluslararası marka olma yolunda ilerliyorlar İspanyada şube açmışlar ,yolu oraya düşecek olan bana bu yeni restoranı anlatsın ,lütfen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder