13 Şubat 2013 Çarşamba

Bir Krem Ambalajı Anatomisi :)

                             Kullandığım ürünlerin tam olarak bittiğinden emin olmalıyım :)                                                                           Bu sebeple kremin ambalajına demontaj uyguladım.
Birleşmiş parçaları görünce bana şunu düşündürdü ''ne kadar çok parça varmış ''.Aslın da bizim için sadece içerik ,bazen güzel kokusu ,bazen ileriki yaşlar için yatırım gibi düşünerek alırız ürünleri.Kozmetik sanyisini destekleyen onlarca sanayii dalı var ,görünen o .



Bir krem ambalajının parçaları.
Krem tüp hava geçirmez ,nerdeyse sonuna kadar kullanıyoruz .Ama gördüğünüz turuncu krem havasız tüpün tabanın da hala krem var :).Bu kremi iki gün boyunca kullandım (sadece akşamları kullanılan bir ürün).
Gerçekten bittiğine emin olmam lazım devir ekonomi devri .Krem ile ilgili olarak daha sonra yazacağım.



 







8 Şubat 2013 Cuma

Priori Daily Defense Advanced AHA güneş kremi

Güneş kremi bulmak yağlı cilt için sorun olur her zaman .Bu krem ise çok hafif , cilt tarafından hızlı emilen ,tabaka gibi olmadan kolayca sürülen bir ürün.

Genel görünüş
Karton ambalajın mavi kısmı sanki kadife gibi bir dokusu var :)
İçerik
Ürün gerçekten kullanımı kolay ,ambalaj çok pratik.İçerik ise günlük bir koruyucu için yeterli.
Açılır kapaklı bu ürün kokusu ise asla rahatsız edici değil .
Açıldıktan sonra 24 ay kullanılabilir.
Akşam bakımı için kullandığım Avene marka gece kremi uygulama sonrası gündüz dışarı çıkarken güneş lekesi olmaması için güneş koruyucusu arıyordum.Priori güneş kremini o kadar beğendim ki sanırım bundan sonra satın almaya devam edeceğim.
 Güneş koruyucusu arayışınız var ise bu ürüne şans verin.